Select Page
DORDRECHT – Op 14 november jl. is het werk van de Curaçaose fotograaf Hubert de Palm in Tinozza24 te Dordrecht gepresenteerd. Tinozza24 is een sales en promotion agency voor kunstenaars die Hubert de Palm in Nederland vertegenwoordigt. De eerste promotie, eerder dit jaar in Nederland, van het werk van de Palm was tijdens een gemengde expositie van meerdere kunstenaars tijdens een zomerexpositie bij Galerie de Compagnie in Dordrecht. Deze eerste expositie was mogelijk doordat Albert Kuster, art director, na het zien van de foto’s van de Palm zeer onder de indruk was.

 

Hubert de Palm speelt met digitale techniek, licht en hydraulica. De Palm combineert fotografie met moderne techniek. Met zijn creativiteit veranderen natuurverschijnselen in onvoorstelbare expressies. Vallende waterdruppels “bevroren in de tijd” die verrassende afbeeldingen en figuren vormen en de fantasie van de toeschouwer prikkelen.

 

Deze presentatie was voor een besloten gezelschap van kunstliefhebbers. De ongeveer 50 aanwezigen reageerden enthousiast op de vallende druppels die de vorm krijgen van bv ufo,  zeemeermin etc. Tijdens dit evenement was de Palm in gezelschap van bekende kunstentaars waaronder Antoon van Wijk, beeldend kunstenaar, beroemd om zijn glazen sculpturen.

 

De Palm was op Curacao eerder prijswinnaar van de RBC Blue Water Competition in 2014 met het thema “the beauty of water” en van De Capture Curacao Competition 2015 van het Curacao International Film Festival Rotterdam, voor het thema Doors.